Ηρώων Σκοπευτηρίου 2,  121 61 Καισαριανή
Τηλέφωνο: +30 210-7522066 - Φαξ: +30 210-7510213
Μετάβαση στο περιεχόμενοΠρωτοπόροι σε
Χύτευση Μηχανουργείο Κατασκευές
Αντιτριβικά Κράματα

Η Καμπάκας ΑΒΕΕ είναι Πρωτοπόρος στην παραγωγή Αντιτριβικών Κραμάτων για χρήση στους τομείς της Εξόρυξης, παραγωγής Τσιμέντου, Ενέργειας και Αμυνας. Με εξαγωγές σε 24 χώρες, η Καμπάκας ΑΒΕΕ διαθέτει ηγετικό ρόλο σε αυτήν την αγορά.
Kampakas SA is expert in Wear Alloys
Μεγάλα Χυτά

Η Καμπάκας ΑΒΕΕ είναι ένας από τους βασικούς παραγωγούς Μεγάλων Χυτών στην Ευρώπη. Με την βοήθεια προηγουμένων τεχνικών προσομείωσης, σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και της μακρόχρονης συσσωρευμένης τεχνογνωσίας μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παραγωγή αψεγάδιαστων εξαρτημάτων για κρίσιμες εφαρμογές.
Kampakas SA produces Large Castings
Επείγουσα Χύτευση

Ο βελτιστοποιημένος προγραμματισμός παραγωγής και η διαθεσιμότητα των πόρων μας επιτρέπουν να προσφέρουμε απίστευτα σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Οι πελάτες μας έχουν εκτιμήσει αυτή την υπηρεσία, ειδικά σε περίπτωση αιφνίδιου αστοχίας κρίσιμων δομικών εξαρτημάτων στα πλοία.
Kampakas SAcan offer extremely short delivery times

Κράματα Υψηλών Αντοχών

Ελαφρώς κραματωμένα χυτά με πολύ μεγάλο όριο διαρροής (>850 Mpa) και όριο θραύσης (>1000 Mpa), με αυξημένη δυσθραυστότητα σε υπομηδενικές θερμοκρασίες (>27 J στους -47 βαθμούς Κελσίου). Αυτά τα κράματα απαιτούν ειδική μεταλλουργική επεξεργασία (πολύ χαμηλό ποσοστό S) και θερμική κατεργασία.

Κράματα ανθεκτικά σε Ρευστό Αλουμίνιο

Μετά από πολλά έτη πειραματισμού, επικεντρωθήκαμε σε συγκεκριμένα κράματα Χυτοσιδήρου, κατάλληλα προς χρήση σε ρευστό Αλουμίνιο. Αυτά τα κράματα αντέχουν την διαβρωτική δράση του ρευστού Αλουμινίου και παρουσιάζουν σημαντικά αυξημένη διάρκεια ζωής.

Προμηθευτές CERN
Επιστροφή στο περιεχόμενο